Meubelstofferen

Wanneer het stof van uw fauteuil, bank of stoel aan het slijten is, dan is de meubelromp vaak nog in goede staat, het hout is in de meeste gevallen nog degelijk en indien uw meubel 'gammel' is dan bestaat er de mogelijkheid om het bij ons te laten repareren. Vaak gaat het dan om de reparatie van de pen- en gat verbinding.

Het stofferen van meubelen is een ambachtelijk vak, omdat elk meubelstuk anders is komt hier veel vakmanschap bij kijken. Stofferen is maatwerk, de prijsbepaling van het te stofferen meubelstuk is afhankelijk van het gekozen type stof of leder, het type meubelstuk en de vorm of bouw hiervan.

Hoe verloopt het stofferen van uw meubel?

  • U bent voor deskundig advies met betrekking tot het stofferen van uw meubel bij ons aan het juiste adres.
  • Nadat u contact heeft opgenomen via e-mail of per telefoon wordt een afspraak gemaakt om uw meubelstuk op te meten en er wordt een indicatie gegeven voor de benodigde werkzaamheden.
  • Vervolgens kunt u een keuze maken uit ons stofaanbod, deze bevat een verscheidenheid aan stoffen- als ledersoorten. Het is mogelijk om enkele stoffen of lederen thuis te vergelijken met uw meubel, deze worden in een stofstaal of lederstaal voor u beschikbaar gesteld.
  • Ook is er een aanbod aan zitcomfort.
  • Op basis hiervan wordt een offerte opgesteld, na akkoord komen wij uw meubel ophalen.
  • Wij bestellen de benodigde hoeveelheid meubelstof en vervolgens wordt uw meubel gestoffeerd.
  • Wij leveren uw gestoffeerde meubel op de afgesproken datum en tijdstip bij u af. 

 

Bij ons kunt u ook terecht voor reparaties aan het binnenwerk van uw meubel.

 

Een impressie van meubelstoffering

 

Klassieke en moderne stoffering

Klassieke stoffering omvat het stofferen van meubelen met een klassiek techniek, capitionnering is een stoffeertechniek die veelal toegepast wordt bij het stofferen van deze meubelen. Een moderne stoffering omvat het bekleden van een meubel met een modern uiterlijk zoals zichtbaar in de foto van de Artifort Oyster, die in geel bekleed is.

Leder of toch kunstleder?

 

Leder

Leder geeft een luxueuze uitstraling en het is natuurlijk ook zeer comfortabel. Leder is een duurzaam product, een natuurproduct waar u jarenlang van kunt genieten!

 

Kunstleder of skai-leder

Als alternatief kan ook gekozen worden uit kunstleder of skai-leder.

Kunstleder, ook wel skai-leder genoemd, is nauwelijks van echt leder te onderscheiden, het is een stuk voordeliger dan leder en het ziet er natuurlijk luxueus en prachtig uit. Tijdloos en gebruiksvriendelijk.

Maatwerk meubels - Showroom meubels - Meubelstofferen | Webdesign, Development: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | Links